Ingredienser 
            
                				10 g mørk chokolade 70% 
				35 g kokosolie 
				40 g chokolade proteinpulver  
				15 g kakao 
				5 spsk. vand, ca. 30 g 
				50 g spelt flakes 
             
            Fremgangsmåde 
            
                				Start med at smelte chokoladen. 
				Tilføj kokosolien og rør det sammen. Varmen fra chokoladen burde være nok til at smelte kokosolien. Hvis ikke, skal du varme blandingen lidt mere. 
				Proteinpulveret blandes i en ny skål med kakao og vand. Tilsæt vandet lidt ad gangen, til du opnår en klæbrig masse. 
				Bland chokolademassen med proteinpulvermassen. Det vil skille lidt indtil kokosolien igen er stivnet. 
				Sæt blandingen i køleskabet i ca. 10 minutter. 
				Bræk spelt flaksene i stykker og bland dem godt sammen med chokoladeblandingen. 
				Brug to skeer til at fordele massen i bidder på et skærebræt med bagepapir. 
             
            
         
        
            VIDEO 
        
        
            
                Næringsindhold pr. 100 gram 
                
                    
Energi: 428,2 KCAL 
Protein: 22,2 GRAM 
Kulhydrat: 21 GRAM 
Fedt: 27 GRAM                 
             
            
                                    niveau: Begynder