Ingredienser
10 g mørk chokolade 70%
35 g kokosolie
40 g chokolade proteinpulver
15 g kakao
5 spsk. vand, ca. 30 g
50 g spelt flakes
Fremgangsmåde
Start med at smelte chokoladen.
Tilføj kokosolien og rør det sammen. Varmen fra chokoladen burde være nok til at smelte kokosolien. Hvis ikke, skal du varme blandingen lidt mere.
Proteinpulveret blandes i en ny skål med kakao og vand. Tilsæt vandet lidt ad gangen, til du opnår en klæbrig masse.
Bland chokolademassen med proteinpulvermassen. Det vil skille lidt indtil kokosolien igen er stivnet.
Sæt blandingen i køleskabet i ca. 10 minutter.
Bræk spelt flaksene i stykker og bland dem godt sammen med chokoladeblandingen.
Brug to skeer til at fordele massen i bidder på et skærebræt med bagepapir.
VIDEO
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi: 428,2 KCAL
Protein: 22,2 GRAM
Kulhydrat: 21 GRAM
Fedt: 27 GRAM
niveau: Begynder