Kvinder

Øvelser

Mænd

Øvelser

Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede

Glutenfri Proteinboller


Tid: 45 min.

Antal: 3 stk.

Weekend morgener er for de fleste lig med lidt forkælelse og personligt elsker jeg rundstykker.
Problemet med dem er, at de jo mildest talt er usunde, men det er der en løsning på med denne opskrift.
Drys evt. nogle frø, kerner eller birkes på toppen af dem og tryk dem let ned i dejen.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Pisk æg og æggehvide i en skål.
  • Tilføj skyr og pisk det godt sammen.
  • Hæld alle de andre ingredienser i skålen og pisk det hele godt rundt.
  • Tænd for ovnen på 175 grader og lad dejen hvile i de ca. 5 minutter det tager ovnen at varme op, så HUSK produktet kan samle dejen.
  • Læg bagepapir på en bageplade og put rundstykkerne herpå med to skeer så du undgår dej på fingrene.
  • Bag rundstykkerne i ca. 35 minutter, til overfladen er sprød.
Næringsindhold pr. 100 gram

Energi:165,3 KCAL

Protein:17,4 GRAM

Kulhydrat:11,8 GRAM

Fedt:4,2 GRAM

niveau: Øvet Niveau: Øvet

Kommentarer

kommentarer