Kvinder

Øvelser

Mænd

Øvelser

Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede

Low carb Proteinbrød


Tid: 1 time

Antal: 1 brød.

Det er dejligt at kunne få sig en skive god brød som mellemmåltid idet det giver en god mæthedsfornemmelse.

Husk at lade brødet få al den tid der er beskrevet under bagningen, pga. tricket med at stikke en strikkepind i, snyder. Brødet kan holde sig i køleskabet i ca. 4-5 dage.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hæld kokosmel, proteinpulver, hørfrø, bagepulver, krydderier og salt i en skål og bland det godt.
  • Tilføj skyr og æggehvide og pisk det godt sammen.
  • Put bagepapir i en brødform og hæld dejen heri.
  • Drys evt. brødet med solsikkekerner. Husk at tryk det let ned i brødet.
  • Bag brødet i en forvarmet ovn ved 170 grader i ca. 50 minutter.
  • Lad det køle af inden det er klar til servering.
Næringsindhold pr. 100 gram

Energi:131 KCAL

Protein:17,7 GRAM

Kulhydrat:3,9 GRAM

Fedt:4,3 GRAM

niveau: Øvet Niveau: Øvet

Kommentarer

kommentarer