Kvinder

Øvelser

Mænd

Øvelser

Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede

Protein Pebernødder


Tid: 30 min.

Antal: 40 stk.

Her er endnu en af de klassiske julefristelser i en ny forklædning. Hvem forbinder ikke julen med pebernødder?
Dem vil vi her præsentere i en lækker og sundere opskrift.
Pebernødderne hæver en del når de bliver bagt pga. natronen i pebernødblandingen, så lav dem gerne små.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Smelt smørret og lad det stå.
  • Hæld de tørre ingredienser i en skål og bland dem godt sammen.
  • Tag det smeltede smør og hæld det i skålen sammen med ægget og ælt det godt sammen, til det opnår en ensartet masse.
  • Drys lidt mandelmel på bordet og rul dejen til en lang pølse.
  • Skær pølsen i mindre stykker og form dem til pebernødder.
  • Placer dem herefter på en bageplade med bagepapir.
  • Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 8-10 minutter.
Næringsindhold pr. 100 gram

Energi:262,9 KCAL

Protein:22,6 GRAM

Kulhydrat:24,3 GRAM

Fedt:13,2 GRAM

niveau: Øvet Niveau: Øvet

Kommentarer

kommentarer