Kvinder

Øvelser

Mænd

Øvelser

Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede Top billede

Protein risengrød


Tid: 10 min.

Antal: 1 person

Risengrød er et sikkert hit i juletiden, men den traditionelle opskrift er i bedste fald usund og den tager lang tid at lave.
Denne opskrift viser en alternativ proteinrig risengrød som pga. minutrisene er færdig på kun 10 minutter.

Du kan drysse den med sukrin hvis du ønsker en sødere smag.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hæld minutris, proteinpulver, vand, skummetmælk og stevia i en skål og rør det grundigt sammen.
  • Stil skålen i mikroovnen ved 600 watt i 3 minutter og rør derefter godt rundt i grøden.
  • Stil skålen i mikroovnen igen ved 600 watt i 2 minutter mere og rør godt rundt bagefter.
  • Hvis grøden endnu ikke føles tyk nok, så giv den lidt længere tid i mikrobølgovnen.
  • Drys kanel over grøden.
Næringsindhold pr. 100 gram

Energi:84,2 KCAL

Protein:7,9 GRAM

Kulhydrat:11,6 GRAM

Fedt:0,5 GRAM

niveau: Begynder Niveau: Begynder

Kommentarer

kommentarer